Puolustusvoimat
www.puolustusvoimat.fi

Suoraan sisältöön »

Naisten henkilökohtaisen kilpailun voitto Riikka Timperille

Tekijä: Tkm Juhani Rauvala | Julkaistu: 22.09.2011 | Päivitetty: 04.12.2012

Utin jääkärirykmentissä palveleva luutnantti Riikka Timperi suunnisti itsensä voittoon henkilökohtaisessa kilpailussa. Haminalainen Timperi oli suoritukseensa tyytyväinen vaikka pieniä virheitä tulikin.

– Ennen kisaa epäilin että edellisen viikonlopun siviilipuolen kilpailut painaisi vielä, kertoo Timperi. Epäily osoittautui kuitenkin turhaksi.

Timperi on kilpaillut sotilaiden suunnistuksen suomenmestaruudesta jo vuodesta 2004 lähtien. Korkeimmalle palkintokorokkeelle hän on selvinnyt niin monesti, ettei itsekään uskaltanut varmaksi sanoa kuinka usein. Menestystä on tullut myös MM-tasolla sotilaiden suunnistuskilpailuissa, muun muassa vuonna 2009 jolloin hän sijoittui pitkällä matkalla kolmanneksi.

– Osanottaja määrät naistensarjassa ovat pysynyt aika pitkälti samana, mutta taso on kuitenkin noussut, toteaa Timperi.

Partiokilpailuun hän ei osallistu, sillä osanottajia ei ollut tarpeeksi. Timperi olisi kuitenkin mielellään osallistunut siihenkin.

Vehkalahden Veikoissa suunnistava Timperi aikoo jatkaa täyspainoisesti suunnistuksen parissa myös tulevaisuudessa. Seuraavaksi tähtäimessä hänellä on ensi vuoden sotilaiden maailmanmestaruuskilpailut.


Seuraava | Edellinen

Tulosta Jaa

Päivitetty 04.12.2012